Participa

El Consell de Poble de Santa Pau, ja camina!

Des del Consell de Poble hem començat a treballar, prioritzant els resultats de les enquestes. Hem començat a treballar amb els temes de la Gent Gran i la Gestió dels Boscos.

T’interessaria dir-hi la teva? Envia’ns un correu a conselldepoble@santapau.cat! Ens encantarà comptar amb tu.

Plataforma Decidim

 


Des del Consell del Poble s’ha fet una feina d’anàlisi de la situació de Santa Pau en els diferents àmbits (econòmic, social, educatiu, salut, medi ambient) tot cercant les àrees i temes que pensem tenen major interès.

És per això que iniciem la primera consulta perquè vilatans i vilatanes pugueu votar els temes que considereu de major interès i que començarem a treballar ben aviat!

Per aquest motiu et deixem aquesta enquesta per a participar. T’animes?


 • Resultats de l'enquesta

  Resultats de l’enquesta 2023


  Resultats de l’enquesta 2022

  Feta a la població de Santa Pau durant els mesos de març i abril de 2022 sobre “quina és la participació que volem al poble?”

  Va respondre pràcticament un 8% de la població, tot un èxit! 110 persones van respondre de forma virtual i 5 de forma física.

  Ara, gràcies als resultats de l’enquesta i de les trobades vilatanes fetes el passat 2021, aquest mes de maig es començarà a redactar un reglament de participació ciutadana, que assentarà les bases sobre com volem governar-nos i gestionar-nos com a poble, que contempli la creació d’una estructura vilatana anomenada Consell de Poble, que permeti nodrir la cohesió del municipi, la identitat, la pertinença al poble i canalitzar i coordinar propostes i accions creatives i innovadores.

  Us anirem informant d’aquest procés a través dels canals i les xarxes socials de l’ajuntament!

  Santa Pau camina cap a formes de governança més obertes, participatives i transparents.” 


 • Consell de Poble