Rumbus enllaça Santa Pau, Olot i les Preses

Rumbus és el nom del nou servei de transport públic que uneix Santa Pau, Olot i les Preses. Gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat així com també el Consell Comarcal de la Garrotxa mitjançant el finançament dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions (fons europeus Next Generation) es pot oferir aquest servei que gestiona la companyia de transports Teisa. 

La ruta cobreix el nostre poble, la Fageda d’en Jordà, Olot i les Preses, cobrint d’aquesta manera els punts més transitables de la nostra comarca durant els caps de setmana i festius.  D’aquesta manera oferim a les persones que ens visiten una mobilitat sostenible i respectuosa amb el nostre entorn. 

Aquesta nova línia es posarà en funcionament el dissabte 22 d’abril. La ruta es realitzarà amb tretze parades i una alta freqüència de pas, ja que passarà un bus cada hora i fins hi tot les dies de més afluència cada mitja hora. 

Per pujar al bus es podrà fer servir el bitllet senzill, que permetrà, per 2 €, fer un nombre de viatges il·limitat durant tot el dia i així descobrir, al ritme de cadascú, tots els atractius de la zona central del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, o bé qualsevol dels títols de mobilitat integrats de l’ATM de Girona.

El bitllet del bus es podrà adquirir de forma anticipada al web de Teisa, i també es podrà comprar el mateix dia al bus.

Us deixem informació sobre els horaris  i parades: